Закажете РТГ снимање во 2 лесни чекори:

1. Влезете во ЗАКАЖИ
2. Прецизно пополнете го НАЛОГОТ и на крај стиснете ПРАТИ

По праќањето налогот го добивате на Вашата е-пошта. Отпечатете го, потпишете го Вие и Вашиот пациент и дајте му го лично на рака за да дојде кај нас. Tака пополнетиот документ е валиден!

Исклучок е доколку Вашиот пациент физички не е присутен во клиниката, а му е потребна РТГ снимка. Тогаш направете го налогот Вие лично и пратете го. Во тој случај доволен е и само неговиот потпис кој ќе го потпише на лице место во 3D.RTG на EDG.

МНОГУ ВАЖНО!

3D.RTG на EDG е професионален сервис за Вас и потребите на Вашите пациенти.

Секој стоматолог кој соработува со нас добива USER и PASSWORD од нашиот DATA SHARING ЦЕНТАР, а нашиот IT сервис за поддршка Ви инсталира пристап директно на вашиот PC до сметката. Со ова Вие добивате пристап 24/7 до сите РТГ снимки направени на пациентите кои сте ги испратиле кај нас. Пациентот доколку сака да ја добие РТГ снимката МОРА да ја побара од Вас! Ние не сме авторизирани да го вршиме тоа!

Доколку Ви треба објаснување околу перформансите за Вашиот PC или Ви е потребен нов Ве молиме контактирајте го нашиот IT сервис за поддршка – itsupport@3dcentar.mk

Доколку сакате да станете КЛИНИКА/СТОМАТОЛОГ ПАРТНЕР на 3D.RTG центарот Ве молиме пополнете ја формата подолу и пратете ја или побарајте не на телефон 02/6090990 локал 3; 075/425435 (мобилен, Viber и WhatsApp). Нашиот админ ќе Ве побара веднаш и детално ќе ви објасни што добивате од соработката со нас.

    ФОРМА ЗА КЛИНИКА/СТОМАТОЛОГ ПАРТНЕР

    Титула*

    Област*

    Благодариме на довербата и го очекуваме Вашиот повик!