ЗАКАЖУВАЊЕ ЗА РТГ СНИМАЊЕ

  Титула*

  Област*

  Пол*

  Ден за закажување*

  Час за закажување*

  УСЛУГА* Притисни CTRL за да избереше повеќе услуги

  Дали сакате да биде направена анализа?*

  Доколку е да, каква анализа би сакале?

  *Задолжителни полиња

  Доколку имате потешкотии со пополнување на формата или нешто не Ви е јасно Ве молиме контактирајте не на 02 60 90 990 локал 3 или 075/425435 (Viber & WhatsApp)

  НАПОМЕНА: Овој налог на 3D.RTG го пополнува ИСКЛУЧИВО клиника или стоматолог. Приватни лица без упат од клиника/стоматолог НЕ СНИМАМЕ! РТГ снимката се праќа исклучиво на клиниката/стоматологот која/што го праќа пациентот.