ИНФОРМАЦИЈА ДО СТУДЕНТИТЕ НА СТОМАТОЛОГИЈА

3D.RTG Центарот на EDG Групацијата во Скопје информира дека од 01.10.2022г. започнува со БЕСПЛАТНА ЕДУКАЦИЈА во полето на дигитална ртг дијагностика за студентите запишани на сите стоматолошки факултети во државата.

Секоја СРЕДА во неделата, поделени во 2 групи од 5 студенти од 1-3 година и 4-6 година студии, од 12-14ч. Колеги студенти, повелете и пријавете се.

ПРИЈАВИ СЕ!